pondělí 26. ledna 2015

ZDRAVÉ RYBY – norský losos 3. díl


Reklamám nevěřte a dobře zvažujte veškeré nabízené produkty, jejichž hlavní surovinou jsou lososi pocházející z chovných farem Norska a Chile! Pravdy bez obalu pokračují….

Následující úryvek pochází z reklamní kampaně na lososí maso v konzervách. (Chudák Kevin nemá ani tušení......) RM má skvělou reklamu, ale stejně jako mnozí uvěřili garantované kvalitě, bohužel.
Začátek formuláře
Losos je anadromní ryba – žije v moři, ale tře se ve sladkých vodách. Lososi jsou nejvíce rozšíření v Tichém oceánu.
Losos růžový (nejběžnější druh lososa): Nejrozšířenější a vzrůstem nejmenší druh lososa. Má zeleno-modrou kůži, na hřbetě s tmavými skvrnami. Losos růžový je z kvalitativního hlediska považován za rybu nižší kvality, přestože jeho maso je jemné.
Losos obecný (atlantický) – Salmon salar - používaný pro výrobu Rio Mare: Druh lososa, který je nejvíce rozšířený v severní části Atlantického oceánu a v okolních řekách. Dorůstá délky až 80cm a má tmavě hnědou, zelenou nebo modrou barvu se stříbrnými boky. Losos obecný je celosvětově uznáván jako jeden z nejkvalitnějších druhů lososa. Jeho maso má růžovou barvu a je velmi chutné.

Kvalita lososových produktů Rio Mare je garantována certifikátem normy EN ISO 9001:2000:
Rio Mare nakupuje ryby té nejvyšší kvality ve vybraných chovných farmách v Norsku a Chile! Tyto farmy splňují nejvyšší nároky na kulturu chovu, jehož fáze se pečlivě sledují. Lososi se zde chovají pod stálým veterinárním dohledem. Prémiovou kvalitu produktů Rio Mare zajišťuje nejen přísný výběr jednotlivých kusů ryb, ale také jejich zpracování a kontrolovaný proces výroby. Při výrobě lososových produktů ve výrobním závodě v Cermenate se s rybami pracuje velice pečlivě a opatrně, aby se do konzervy dostal pěkný celistvý filet.


Další z možností, jak se zbavit napadených a antibiotiky nadopovaných lososů je např. výroba a distribuce léčiv! Říká vám něco tolik proklamovaný a nabízený výrobek od farmaceutických společností „Omega Marine Forte“? Tyto výrobky se rovněž vyrábějí z lososího masa a tuku z Norska. Všechny tyto společnosti jsou perfektně tak propojené, že běžného smrtelníka (zákazníka) ani ve snu nenapadne, že by se mohlo jednat o něco závadného, ba dokonce zdraví škodlivého. A ti, jež tyto výrobky podporují v reklamních kampaních, kolikrát o tom nemají nejmenší tušení. Jak je to možné? Protože dealeři, kteří tyto výrobky nabízejí po celém světě, mají stovky doporučení a certifikátů o kvalitě výrobků a jejich blahodárného vlivu na člověka. Denně je rozesíláno statisíce reklamních letáků do našich schránek, nehledě na další skutečnost, že i ten papír se musí z něčeho vyrobit. Proto je také káceno stále více stromů z tropických pralesů apod., aby bylo možno lidi bombardovat obrovským množstvím reklam, které nakonec stejně skončí v koši, nebo rovnou vyletí komínem!
Jak uvidíte sami na dalším příkladu dále, tak zboží zadarmo je vždy to NEJDRAŽŠÍ! Je samozřejmé, že Norsko patří mezi špičku ve výzkumu, když tam také „Velký vlk“ vlastní vč. Chile nejvíce chovných farem na světě! A když už jednou nabídku zdarma přijmete, budete muset odebírat pravidelně! I na to jsou dnes uzpůsobené zákony, aby se lidé dobře zaháčkovali a pak už se jen vezou. Pak už jen platíte a platíte, a dál podporujete tyto nekalé obchody! Neznalost dělá z nás lidí slepce a hlupáky! Proto přestaňme být slepí a začněme se dívat hlouběji pod povrch skutečných pravd.
Je to pouze jen pár konkrétních příkladů, jak za peníze a moc vlivných, lze na této planetě prodat klidně i nakažené, či dokonce mrtvé ryby s certifikátem o kvalitě výrobku té „NEJLEPŠÍ KVALITY“!!! A majitel lososích farem zvaný „V.V.“? Ten vlastní i zaplacenou „značku kvality“ od Nadace ochránců životního prostředí s PANDOU v logu !!! Jak je to možné? Jde o NADACI, kterou musí též někdo finančně podporovat! A kdo je největším sponzorem?  No přeci V.V.!      A co bude po jeho smrti? Má blonďatá dvojčata, dcery, dnes již pěkné samičky a každá z nich má zdědit přes 1.MLD. EUR! Také jsem lososy miloval a nikdy se moc nestaral o to, co je napsané na obalu. Od jisté doby to dělám u všeho….
A „přírodní podpůrné produkty“? Vyloučeno! Vy už tuto pravdu, toto poznání dnes také znáte! Budete to dál finančně podporovat svými nákupy? Jen takovým přístupem, kdy budeme zodpovědnější nejen sami k sobě, ale i celé planetě, je totiž možné ji dostat opět do normálu a jejího dalšího přirozeného vývoje.
Také už jste dostali do vaší emailové schránky, popř. přímo do vaší schránky dopis, který vás vyzývá kupovat "ZDRAVÉ OMEGA 3" kapsle na přírodní bázi a první balení máte úplně ZADARMO? Ihned jste využili tak neodolatelné nabídky získat ZDARMA tolik „zdraví“ v hrsti? Navíc stále více podporované lékaři, kteří možná nemají ani nejmenší tušení, co vlastně podporují?



Po konzumaci ryb může být opravdu každý mnohem zdravější a chytřejší! Je to možné ovšem za předpokladu, že budeme jíst pravidelně zdravé a čerstvé ryby!!! Závěr si udělejte každý sám. Jak se k těmto získaným informacím postavíte, je už na vás. Nejsme tu od toho pošpinit něčí jméno nebo pověst, ale hlavně pro pravdivé informace, které bychom my lidé měli vědět, neboť jde v prvé řadě o zdraví nás všech!  Žijeme stále v systému, který ovládá všechno a všechny. Nezapomínejte na to. A nejde bohužel jen o nás, ale o celou planetu!
Napište nám, co si o celém třídílném seriálu tzv. ZDRAVÝCH LOSOSŮ z Norska a Chile myslíte. Jak se ke zdraví svému i svých nejbližších postavíte po těchto pravdách dnes?Pokud můžete, pošlete odkaz na tyto stránky každému, komu mohou tyto informace podle vás pomoci. Podle nás by o nich měli vědět všichni.....

S láskou a úctou váš osobní trenér Radovan a tým ŠR.
zdroj:

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Wygląda bardzo aptyecznie. Pozdrawiam serdecznie.