sobota 16. srpna 2014

2.díl na téma nežádoucí účinky očkování.



K prvnímu publikovanému dílu, který byl součástí emailové korespondence s maminkou Janou a jejími zkušenostmi s očkováním, přikládám další díl, který je současně i odpovědí na první zaslané informace. ......

Krásný den Jani,
předem se omlouvám, že odepisuji až teď, protože měl trochu frmol. Váš životní příběh a peripetie s očkováním jsou tak významné, že bych byl moc rád, kdybyste mi dala svolení váš email zveřejnit na našich stránkách. Víte, lidé nevěří do té doby, dokud to sami nezažijí na vlastní kůži, nebo třeba v rodině, či na základě vyprávění jiných životních příběhů. A tím jedním z nich je právě i ten váš. Můžete tak pomoci nejen sobě a svým dětem, ale i spoustě dalším maminkám, které jsou před podobnými životními zkouškami, jako jste byla tenkrát vy.

Občas jsem se ptal sám sebe, kolik vůbec stojí lidský život a čím více o tom přemýšlel, tím více mě to vedlo k poznávání nepoznaného. Podle MZ a VZP (dle poplatků které pravidelně vybírají) vychází jeden lidský život od narození do jeho smrti při běžných lékařských zákrocích na cca 200 Mil. Kč. To jsou opravdu velké peníze, ale stále to jsou pouze čísla. Proto je vše tak drahé, i když by tomu mohlo být úplně jinak, kdyby se nepodporovala loby farmaceutických nadnárodních společností politickými stranami ve všech zemích! Ne jen u nás. Pak je ale nutné uvědomit si i druhou stránku podstaty našeho života a tím je věta, kterou by měl mít na paměti každý člověk.
"LÉKAŘ LÉČÍ, ALE PŘÍRODA UZDRAVUJE"!

Pro vás mám pár praktických rad ze života, které pokud zavedete v rodině jako nový rituál, zdraví vás všech se podstatně zlepší a postupem času se máte možnost uzdravit všichni, pokud budete dodržovat pár základních bodů, které vám popíši níže.
1.     Střídavé sprchování - ráno a večer (teplá voda cca 40s, studená 20s - opakování aspoň 5x za sebou)
2.     Časté procházky v přírodě, v lese, alespoň 1/2h denně
3.     Omezit konzumaci masa, mléka a margarínů (oleje pouze za studena lisované - každý den min. 1 lžíce např. se zel. salátem, rybou apod.)
4.     V dopol. hodinách nasávejte nejvíce pozitivní energie ze slunce, max. však do 10h ranní. Slunce v sobě obsahuje nejvíce vitamínu D, které
naše tělo potřebuje + energii pro život a pohyb.
5.     Každý den si udělejte aspoň 10 min. čas na relaxaci či meditaci s hudbou k tomu vhodnou, zavřete oči, odpočívejte a na nic nemyslete.
6.     Zvykejte tělo na větší chlad. Pro spaní optimální teplota 16-17°C! (Tělo má samouzravovací schopnost, pokud mu proto vytvoříme podmínky).
7.     Zrušte úplně pití limonád, šťáv a dalších vymožeností chemických laboratoří! Pijte všichni pouze vodu s citrónem. Citrón neloupat, pouze
    dobře očistit a omýt. ¼ do sklenice vody. Čím více vypijete, tím lépe.
8.     Začněte věřit ve zdraví své i svých dětí a nesoustřeďujte se na nemoc. Nedávejte tomu svoji energii, neboť tím to ještě podporujete.
9.     Na zápal plic používal pro děti pouze nastrouhaný křen a měkký tvaroh. 2 dny a bylo po zápalu!
10.Na kašel a průdušky pouze 4 lžíce medu, 1 velká cibule, 2 stroužky česneku. (Nasekat, smíchat, nechat 24h odstát, poté prolisovat a
podávat 1 lžíci 3x denně až do úplného zpracování.
11.Dělejte si pravidelně domácí limonády z 2 citronu, 1 pomeranče, 1/2 středně velké řepy, 6 větších mrkví. (žádné doslazování!) Očistit povrchy, komplet i s kůrou rozmixovat, propasírovat přes sítko, (lepší je ale pít celé bez pasírování), doplnit 1/2 litrem kohoutkové vody, promíchat a denně vypít aspoň 3 sklenice, dokud nenastane zlepšení celkového zdravotního stavu. Vždy je dobré dělat směs čerstvou. Preventivně můžete přidávat 3x týdně do jídla stroužek česneku!
12.Jíst raději střídmě, ale častěji menší porce. Pamatujte, že jíme, abychom žili, nikoliv žijeme, abychom jedli!
13.Spaní, pracovní a jídelní prostory odstraňte z rohů místnosti! (v rohách je nejvíce negativní energie!!!)
14.Pravidelně cvičte! (Nadarmo neříkali již naši předkové: V zdravém těle, zdravý duch...)
15.Pokud budete plni negativity z okolí, ze života, ze společnosti, křičte pravidelně do vody! (Umyvadlo, vana, je to jedno, ale dostaňte to ze sebe ven! Nedržte to v sobě! Nečtěte ani neposlouchejte negativní zprávy! Najděte si jiný ventil než TV a bulvární plátky.)
16.Nejvíce naslouchejte svému instinktu! Nežijte životy těch, kteří vám říkají co máte a nemáte. (společnost, lékaři, farmaceutika aj.). Žijte svůj život!
17.Nakupujte potraviny hlavně u soukromých farmářů! (Žádné velkoobchody, OD ani slevové nabídkové akce!)
18.Začněte se více smát, neboť smích vyvolává v těle určité vibrace, které podporují regeneraci organismu a nastartování obrany schopnosti.
19.Konzumujte potraviny, které obsahují fytoestrogeny - (brokolice, zelí, fazole, sója)
20.Zbavte se tří nepřátel: přejídání, chtivost a podléhání vlastním slabostem
21.Udělejte si čas nejen na děti, ale i na sebe!!! Život není o obětování, ale o žití. Tak jak se cítíme, tak i žijeme. Pamatujte na to.

Vše, co jsem vám zde popsal, připravuji pro rodiče a jejich děti v projektu „JAK NA DĚTI“ mimo další aktivity, na kterých pracuji  intenzivně se svými kolegy. Vy jste první člověk, který dostal konkrétní návod na to, jak začít využívat sílu přírody ve svůj prospěch díky konkrétním neduhům, které jste si za život nasbírali, a které jste mi byla ochotna popsat.
Pak je důležité si také uvědomit, na kolik si ceníte svůj život a život vašich dětí vy? Lidé si mohou vzájemně předávat svoji energii a to v jakékoliv formě. Neznámější jsou mezi lidmi rozšířené peníze, ale energie má přeci mnoho podob, že? Já vynakládám svoji energii za to, aby civilizační choroby naší společnosti mohli vymizet, aby byli děti kreativně zdatné, zdravé a šťastné, aby i učení pro ně bylo zábavou, nikoliv nutností. Pokud sami budeme ochotni připustit do svého života určité změny, sami se dostaví. Na rodičích pak už je, jakou energii budou ochotni předávat zpětně a dál, pokud jim takové informace nejen pomohou, ale změní jim život k lepšímu. Navíc bez zbytečných výdajů peněz na léky, očkování, úspoře stovek hodin strávených v nemocnicích, frontách  u lékařů apod.
Vás prosím jen o dvě věci.
A)    možnost zveřejnit váš příběh i zkušenosti s lékařstvím a následky s tím spojenými (nebudu uvádět příjmení)  s tím, že bude i pokračování...
B)    začněte dodržovat jednotlivé body se svými dětmi, které vám popsal a pak mi pošlete výsledky, které se dříve či později dostaví. Hlavně buďte trpělivá vy, i vaše děti. Nic není hned a to ani v přírodě. Detoxikace organizmu, navíc po několika očkováních, může zabrat měsíce, ale i půl roku či rok čištění, než se organismus vyčistí. Následná radost ze života po vyčištění a opětovně nastartovaná energie, chuť a štěstí na sebe nenechají dlouho čekat.VĚŘTE!

P.S.: Hlavně už přestaňte do sebe vědomě cpát tu chemii, která neléčí, ale pouze prodlužuje a nastartovává další onemocnění. To je cílem farmaceutických korp. společností!!! Věřte sobě a přírodě. Ani mě nemusíte věřit, pokud to s vámi nebude rezonovat, je to v pořádku a každé vaše další rozhodnutí bude jistě správné. "VĚŘ A VÍRA TVÁ TĚ UZDRAVÍ" .....jak řekl jeden klasik.
Vše co pro své zdraví a vitalitu organismu potřebujeme, pochází ze Země a přírody. I obyčejná PET lahev s vodou se může po 4h na slunci stát vysoce toxickou. Kdo z nás ví, jak se PET lahve skladují, jak dlouho jsou vystaveny slunečnímu záření, než se dostanou do obchodů a následně do našich ledniček? Z čeho se vyrábí PET lahve? Je všeobecně známo, že se vyrábějí z ropy, ale to jak dlouho putují ke spotřebiteli, jak jsou skladovány se nikde neuvádí a nelze to ani prakticky zjistit, přestože jsem to i zkoušel. Ale bezvýsledně. 

S láskou a úctou váš osobní trenér Radovan :-)

Žádné komentáře: