čtvrtek 26. června 2014

Léčba slovem



Každým dnem nám na zemi přichází nové možnosti a nové pomůcky k čemukoliv. I já jsem channelingem obdržela zprávu, kde stojí, že naše doba si žádá nové metody duchovního léčení. Staré metody, které jsme používali do teď, fungují pouze na nižších vibračních úrovních. Neznamená to, abychom je ze života odstranili, ale doplnili je o nové, abychom mohli vibračně stoupat a nezůstávali na místě.
Toto léčení nazval vesmír léčení slovem. Je to odříkávání si mantry, kterou nám vesmír pošle přímo pro nás. Slova jsou určeny pro danou osobu a tam najdou své uplatnění. U druhého nebudou mít již žádný význam. Nyní je doba, kdy už neškatulkujeme a uznáváme každý svou originalitu, proto i na duchovním vzestupu, nelze používat universální léčení pro všechny. Je potřeba se oddělit, abychom se následně mohli sjednotit. Toto oddělení je myšleno na dobu léčení.

Každý léčí sám sebe, aby v jednotě mohl být součástí zdravého celku. Pokud si nevyléčím úroveň, kterou chci opustit, nelze se posunout dál. To prostě není možné. Léčením je myšleno splacení (odžití) všech následků z minulosti. Krásně se to dá přirovnat na fyzické úrovni k večeru, kdy jdu z podniku do podniku a v podniku, který opouštím, musím zaplatit účet, abych se mohl přesunout do dalšího. A abychom se mohli posouvat rychleji, pomáhá nám vesmír pomocí channelingu neboli automatického písma, jak kdo chce :-). Obojí je jedno a totéž, jen jinak nazvané. Obojí je komunikace s vyšší silou vesmíru.
Jak to funguje? Channelingem vám přijde vzkaz a následně mantra, kterou si budete opakovat nahlas třikrát za sebou, alespoň jednou denně po dobu, která vám též přijde channelingem. Ve vzkazu většinou bývá uvedeno, kde děláme chybu, na co se zbytečně soustředíme a co naopak nevidíme, kam bychom měli točit svou pozornost a od čeho se odvrátit. Během "mantrování" si začneme uvědomovat situace, kdy se nám zjevuje řešený problém v jiném světle, z jiného úhlu pohledu a máme tak větší šanci reagovat jinak, dle návodu ze vzkazu. Tím vlastně splácíme dluh a ukazujeme vesmíru pochopení situace a tím se připravujete pokročit dál. 

Na první pohled se to zdá složité, ale věřte, že je to velice jednoduché. Pokud jste poctivý v odříkávání mantry, vesmír i váš mozek jsou vám velice nápomocní.
Je to mnohem silnější léčba než jakékoliv energetické systémy, které dnes ztrácejí svůj význam. Rozdíl bych přirovnala k tomu, že když se rozhodnete letět do Ameriky, tak si zvolíte let letadlem, místo abyste letěli balonem. A takový rozdíl je v léčbě energií a léčbě slovem.

Důležitý rozdíl:
V léčbě energií máme neustále pocit cizí pomoci, kdežto u léčby slovem je velmi silný pocit vlastního přičinění a tak jako bonus s tím vším roste vlastní sebejistota, sebevědomí a víra v sebe.
Pokud máte zájem, ráda se pro vás spojím s vesmírem, neboli vašim vyšším „JÁ“ a napíšu vám vzkaz i osobní mantru. Stačí pouze napsat vaše jméno, datum narození, otázky nebo stručně popsat problém.
Věřte, že úplně na vše existuje řešení. 


Všichni jsme byli na začátku a naše cesta vzešla z vlastní volby pro lepší život. My všichni jsme museli začít u sebe, i když se to zprvu zdálo těžké. Je to stejné jako každé jiné učení, třeba řízení auta. Když se začíná, vyžaduje to naši plnou pozornost, po nějaké době to máme v buněčné paměti celého našeho těla a my už ani nepřemýšlíme, jak se to dělá, ale jde nám to samo. A díky láskyplné péči od celého vesmíru dostáváme stále více bonusů a darů pro náš snazší život. Celý náš tým se na začátku potýkal s podobnými problémy a starostmi jako všichni ostatní lidé na této planetě. Jen vytrvalost a píle nás někam dovede a my vám ji pomůžeme získat. Už nemusíte být na vše sami, my všichni jsme tu pro vás.


S láskou v srdci vaše Katy a celý tým


Žádné komentáře: